Denne personvernerklæringen gjelder tjenesten som Merkesvik Telecom Engineering AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig, tilbyr ifm. ForesightSport GCQuad golfsimulatoren.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlige data kan også benyttes til følgende formål: kontakt (primært ifm. Booking av simulator, e.g. endringer i simulatortilgjengelighet) og bokføring (regnskap til skattemyndighetene.).

Ved markedsføring på e-post/sms vil vi innhente et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:
Merkesvik Telecom Engineering AS
Merkesvik 8
5315 HERDLA

E-post: contact@mtelecom.no
Telefon: +47 92 66 75 22

Personvernombud:
E-post: frode.merkesvik@mtelecom.no
Telefon: +47 92 66 75 22

Opplysninger som innhentes er din epostadresse, telefon og navn ved booking og ditt telefonnummer ved betaling over Vipps.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
E-postadresse og navn blir liggende på one.com, www.one.com, server.
Når det gjelder Vipps, har dere som brukere allerede en gjeldende avtale med dem.
Behandlingsansvarlig har en Databehandleravtale med one.com.
Behandlingsansvarlig deler selv bare informasjon med regnskapsfører, online regnskapsprogramleverandør og skatteetaten som vi er pålagt i forbindelse med vår regnskapsplikt.
I tillegg kan det bli aktuelt å dele dette med helsemyndigheter så lenge pandemien pågår.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms
Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold, f.eks vil vi sende deg informasjon om utfordringer med å levere tjenesten du har bestilt, f.eks. strømbrudd som kan gjøre at golfsimulatoren ikke er tilgjengelig eller den kan være ute av drift (les: defekt) en periode.

Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til contact@mtelecom.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er lagret for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi er ikke kjent med at one.com benytter informasjonskapsler på vår hjemmeside. Det er ikke en tjeneste vi har bedt om eller betaler for.